Casa del Libro inauguró ayer, martes 7 de junio, una nueva librería en la ciudad de Mataró. 

Con esta tienda serán ya 53 librerías repartidas por toda España. 

La librería, ubicada en el centro comercial Mataró Parc, tiene una superficie de 167 metros cuadrados y contará con un fondo de catálogo de 14.000 volúmenes. El equipo de trabajo está formado por 6 libreros, todos ellos con experiencia en el sector y amantes de la literatura y los libros.

La librería tiene como objetivo convertirse en un punto de referencia en el ámbito literario y cultural del Maresme y punto de encuentro para los amantes de las letras.

En la semana de apertura, los Socios de Casa del Libro disfrutarán de un 5% de descuento en sus compras, así como regalos sorpresa, hasta agotar existencias.

Más información:

Casa del Libro – Lucía Hoyos: 686 411 876
lhoyos@casadellibro.com


La llibreria, situada en el Centre Comercial Mataró Parc, té una superfície de 167 metres quadrats i comptarà amb un fons de catàleg de 14.000 volums. L’equip de treball estarà format per 6 llibreters, tots ells amb experiència en el sector i amants de la literatura i els llibres, que atendran les necessitats de tots els lectors que s’acostin a visitar-nos. La llibreria té com a objectiu convertir-se en un punt de referència en l’àmbit literari i cultural del Maresme i lloc de trobada per als amants de les lletres.
A part de totes les novetats editorials, hi haurà seccions que faran més senzilles les cerques i l’experiència dels lectors: llibres Imprescindibles, els Més Llegits, llibres d’Infantil, Còmic i Manga…
A més, ara es podran recollir en la llibreria les comandes que es realitzin a través de casadelllibre.cat. Durant la setmana d’obertura, els Socis de Casa del Llibre gaudiran d’un 5% de descompte en les seves compres, així com regals sorpresa, fins a esgotar les existències. Amb aquesta nova llibreria, Casa del Llibre continua amb la seva expansió en l’àmbit nacional, a més del seu web casadelllibre.cat , des de la qual es realitzen enviaments a tot el territori.
Sobre el Centre Mataró Parc: Mataró Parc es va inaugurar l’any 2000 i fa 22 anys que és el centre comercial de referència del Maresme i el Vallès Oriental. Amb més de 100 locals i amb operadors referents del sector de compres, oci i restauració. Un centre comercial que destaca per la cuidada zona de vegetació que l’envolta i amb espectaculars vistes a Mataró i al mar, en un espai molt obert i alhora acollidor, ideal per a qualsevol pla familiar.


Casa del Llibre. Sempre sabrem el llibre que necessites.


Més informació:
Casa del Llibre – Lucía Hoyos: 686 411 876
lhoyos@casadellibro.com

Anterior

Acompañar a los lectores de 10 y 12 años

Siguiente

Ruralízate este verano

2 comentarios

    1. Buenos días,
      No esta subida ya que la editorial no la ha facilitado. En internet hemos encontrado una pero muy pequeña y de baja calidad. Si quiere facilitarnos la portada en mejor calidad no dude en enviárnosla y la ponemos. Muchas gracias, un saludo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Te puede interesar