Hi ha millor regal que un llibre? Una festivitat més nostrada que el dia de Sant Jordi?

Admete-m’ho: col·leccionem llibres com si col·leccionéssim «cromos». Per això el pròxim 30 de novembre i l’1 de desembre tornem a celebrar la nostra fascinació llibretera!

A l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i amb la col·laboració i la coordinació del club TR3SC, podreu gaudir de 2 dies d’apassionant activitat literària, signatures, música en directe i un munt de foodtrucks: perquè tothom sap que donar-li al coco fa venir gana i que les compres de Nadal és millor empassar-les amb un piscolabis! (i amb llibres, molts i molts llibres!).

La Casa del Llibre us estarà esperant amb una paradeta que aquest any busca marcar la diferència. I com sempre, a la casa més famosa de tots els lectors i lectores en tindrem per a tothom: grans i petits trobaran el seu llibre ben especial per aquest Nadal. Només podem avençar que hem fet una aposta ben original i que ens distingirem pel preciosisme i les edicions singulars. A més, per compres superiors a 40€, us podreu endur una bossa exclusiva dissenyada per l’il·lustrador Albert Arrayàs. Una edició limitada que us regalarem fins a esgotar existències!

No us ho penseu i veniu a celebrar el Sant Jordi de Nadal!

DISSABTE 30 de novembre (tot el dia, opertura de portes 10:30h).

DIUMENGE 1 de desembre (de 10:30 a 14h).

Antiga Fàbrica Estrella Damm, carrer Rosselló, 515, Barcelona.

Ana Cañete

Anterior

Tu opinión tiene premio

Siguiente

RÓMPETE, CORAZÓN

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Te puede interesar