Casa del Llibre al Sant Jordi de Nadal!

Sant Jordi de Nadal

Tiempo de lectura aprox: 47 segundos

Hi ha millor regal que un llibre? Una festivitat més nostrada que el dia de Sant Jordi?

Admete-m’ho: col·leccionem llibres com si col·leccionéssim “cromos”. Per això el pròxim 30 de novembre i l’1 de desembre tornem a celebrar la nostra fascinació llibretera!

A l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i amb la col·laboració i la coordinació del club TR3SC, podreu gaudir de 2 dies d’apassionant activitat literària, signatures, música en directe i un munt de foodtrucks: perquè tothom sap que donar-li al coco fa venir gana i que les compres de Nadal és millor empassar-les amb un piscolabis! (i amb llibres, molts i molts llibres!).

La Casa del Llibre us estarà esperant amb una paradeta que aquest any busca marcar la diferència. I com sempre, a la casa més famosa de tots els lectors i lectores en tindrem per a tothom: grans i petits trobaran el seu llibre ben especial per aquest Nadal. Només podem avençar que hem fet una aposta ben original i que ens distingirem pel preciosisme i les edicions singulars. A més, per compres superiors a 40€, us podreu endur una bossa exclusiva dissenyada per l’il·lustrador Albert Arrayàs. Una edició limitada que us regalarem fins a esgotar existències!

No us ho penseu i veniu a celebrar el Sant Jordi de Nadal!

DISSABTE 30 de novembre (tot el dia, opertura de portes 10:30h).

DIUMENGE 1 de desembre (de 10:30 a 14h).

Antiga Fàbrica Estrella Damm, carrer Rosselló, 515, Barcelona.

 

Ana Cañete

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Pin It on Pinterest