Després d’un any en què els llibres han estat un refugi de vida i llibertat, a Casa del Llibre celebrarem Sant Jordi.

Una història és més interessant si fa olor d’aventura.

Aquest Sant Jordi busquem lectors valents disposats a afrontar totes les aventures que se’ls presentin. Si ets d’aquests intrèpids que han esperat dies, mesos i anys a que surti la continuació del teu llibre preferit, o has aguantat durant hores i hores per a aconseguir la signatura del teu autor favorit. Si no tens por de llegir llibres amb milers de pàgines o t’has colat a l’habitació del teu germà per a recuperar la teva novel·la favorita… Ets el lector/a valent/a que busquem…

Si vols saber més sobre la nostra cerca de lectors valents, punxa en aquest enllaç i podràs entrar en el sorteig d’un súper pack valorat en més de 150€.

Segons narra la llegenda, el valent cavaller Sant Jordi va salvar a la princesa matant al drac ferotge i de la sang vessada, en va brollar un roser. Aquest és l’origen tradicional pel qual la diada de Sant Jordi tots els enamorats es regalen una rosa. Actualment se celebra també el Dia del Llibre, regalant-se la rosa juntament amb un llibre, per la seva relació amb la llegenda i la tradició escrita d’aquest cavaller.

Amb el màxim de mesures sanitàries i de seguretat, des de Casa del Llibre volem celebrar amb tots els lectors i lectores la festa del llibre i de la lectura.

Després de l’experiència digital del passat any, el 2021 recuperarem la part més festiva i les trobades entre els autors i lectors. Totes les signatures i ubicacions us les detallem més endavant. I es podran seguir les actualitzacions a Signatures de llibres Sant Jordi 2021.

I per a celebrar el dia 23 d’abril com es mereix, a Casa del Llibre podràs obtenir un 10% de descompte en llibres, papereria i regal i dispositius e-reader Tagus. A més, hi haurà despeses d’enviament gratuïts per a tots els clients, sense import o comanda mínima. Addicionalment, els nostres Socis de Casa del Llibre podran gaudir del 19 al 22 d’abril d’un 5% de descompte en totes les llibreries de Barcelona despeses d’enviament gratuïts, per a aquells que comprin en la nostra web des de Catalunya. Si encara no saps quin llibre regalar, et recomanem els millors llibres per a Sant Jordi. Per compres superiors a 35 EUR regalem una bossa de roba exclusiva, fins a exhaurir existències.

En algunes llibreries de Barcelona, disposem d’exemplars signats pels seus autors, per a aquells que vulguin fer un regal més especial. També podràs fer la teva compra a l’aire lliure a la parada de venda al carrer que tindrem a Passeig de Gràcia, 62 (Barcelona).

Casa del Libre. Sempre sabrem quin llibre necessites

Més informació:
Casa del Libro – Lucía Hoyos: 686 411 876
lhoyos@casadellibro.com 

Anterior

Leer un país Abril: Japón

Siguiente

Casa del Libro celebra el Día del Libro 2021

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Te puede interesar