La majoria de nosaltres ha tornat a la rutina diària, després d’uns dies de vacances i desconnexió. Ja hem devorat els llibres que tan curosament havíem triat i afegit a les nostres maletes, però som insaciables de bones lectures!

Et proposem un passeig pel Port Vell, sola o al costat d’algú amb qui comparteixes la passió pels llibres. La brisa marina refrescant la teva pell. Un munt de novetats en català preparades per a ser descobertes. La possibilitat d’assistir a una gran quantitat d’actes interessants i de xerrar amb autors, llibreters i editors.

Tot això i molt més, és el que t’ofereix La Setmana del Llibre en Català.

Del 10 al 19 de setembre, ens trobareu al Moll de la Fusta a les casetes 25-26, amb unes ganes immenses de parlar de llibres, recomanar i deixar-nos recomanar.

Els nostres ‘partners in crime’ són Empúries, Edicions 62, Pòrtic, Fanbooks, Amat, Profit i Kairós, i a les nostres casetes podreu trobar les novetats i el seu fons, així com una selecció de llibres d’altres segells, que hem preparat per a l’ocasió i que pensem que us encantaran.

I la cosa no acaba aquí, les nostres llibreries es vesteixen de ‘La Setmana’ durant tot el mes de setembre. Doneu un cop d’ull al nostre flyer, gaudiu del 5% de descompte en la selecció que us proposem (exclusiu per a Socis) i no deixeu de visitar-nos perquè estem segurs que a casa nostra trobareu el llibre en català que busqueu i en descobrireu molts d’altres.

Per posar-vos amb la mel als llavis, us deixem amb les recomanacions que ens fan les companyes llibreteres de Rambla Catalunya:

#JoLlegeixoEnCatalà


Septiembre huele a mar y a libros

La mayoría de nosotros ha vuelto a la rutina diaria, después de unos días de vacaciones y desconexión. Ya hemos devorado los libros que tan cuidadosamente habíamos elegido y añadido a nuestras maletas, ¡pero somos insaciables de buenas lecturas!

Te proponemos un paseo por el Port Vell, solo o en compañía de alguien con quien compartas la pasión por los libros. La brisa marina refrescando tu piel. Una gran cantidad de novedades en catalán preparadas para ser descubiertas. La posibilidad de asistir a una gran variedad de actos interesantes y de conversar con autores, libreros y editores.

Todo eso y mucho más, es lo que te ofrece La Setmana del Llibre en Català.

Del 10 al 19 de septiembre, nos encontraréis en el Moll de la Fusta, en las casetas 25-26, con unas ganas inmensas de hablar de libros, recomendar y dejarnos recomendar.

Nuestros ‘partners in crime’ son Empúries, Edicions 62, Pòrtic, Fanbooks, Amat, Profit i Kairós y en nuestras casetas encontraréis sus novedades y fondo, y también una selección de libros de otros sellos, que hemos preparado para la ocasión y que pensamos que os encantarán.

Y la cosa no queda aquí, nuestras librerías se visten de ‘La Setmana’ durante todo el mes de septiembre. Echadle un vistazo a nuestro flyer, disfrutad del 5% de descuento en la selección (exclusivo para Socios) y no dejéis de visitarnos porque estamos seguros que en nuestra casa encontraréis el libro en catalán que estabais buscando y descubriréis muchos otros.

Para poneros la miel en los labios, os dejamos con las recomendaciones de las compañeras libreras de Rambla Catalunya

#JoLlegeixoEnCatalà

Anterior

Entrevista a Flavia Company

Siguiente

Recomanacions setmana llibre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Te puede interesar