Grup62 y Casa del Libro impulsan la iniciativa “Els autors recomanen…”, en la cual diez autores del grupo editorial atenderán y firmarán libros en Casa del Libro de Rambla de Catalunya como acción previa de Sant Jordi, con el objetivo de fomentar la lectura en catalán.

El próximo 17 de abril algunos escritores e ilustradores de Grup62 se reunirán en Casa del Libro de Rambla de Catalunya para convertirse en libreros por un día. Los autores atenderán a los clientes, recomendarán literatura en catalán y firmarán sus libros a los lectores.

Esta acción, que se engloba bajo hashtags como #AutorsRecomanen o SantJordiaCasaDelLlibre, contará con la participación de las ilustradoras Sònia González, Sol Domínguez y Coaner Codina y algunos escritores top ventas de las letras catalanas, entre los cuales destacan los galardonados de este año del Premi Ramon Llull, el Premi Sant Jordi y el Premi Josep Pla.

Ramon Gener (Premi Ramon Llull), Jordi Puntí (Premi Sant Jordi), Jaume Clotet (Premi Josep Pla), Gerard Quintana, Maria Nicolau, Elisenda Roca, Jair Dominguez, Martí Gironell, Marta Bellvehí i Caterina Karmany.

El acto empezará a las 12h en Casa del Libro de Rambla de Catalunya con una foto de familia de los diez autores que, posteriormente, serán ubicados en distintos espacios de la librería para atender el público lector.

Fecha: Miércoles 17 de abril Hora: 12:30 horas
Lugar: Casa del Libro (Rambla de Catalunya, 37, Eixample, 08007 Barcelona)


Grup62 i Casa del Llibre impulsen la iniciativa “Els autors recomanen…”, en què deu autors del grup editorial atendran i signaran llibres a Casa del Llibre com a acció prèvia a Sant Jordi, amb l’objectiu de fomentar la lectura en català.

El proper 17 d’abril alguns escriptors i il·lustradors de Grup 62 es reuniran a Casa del Llibre de Rambla de Catalunya per convertir-se en llibreters per un dia. Els autors atendran els clients, recomanaran literatura en català i signaran els seus llibres als lectors.

Aquesta acció, que s’engloba sota hashtags com #AutorsRecomanen o SantJordiaCasaDelLlibre, comptarà amb la participació de les il·lustradores Sònia González, Sol Domínguez i Coaner Codina i diversos escriptorstop vendes de les lletres catalanes, entre els quals destaquen els guardonats d’enguany del Premi Ramon Llull, el Premi Sant Jordi i el Premi Josep Pla.

Ramon Gener (Premi Ramon Llull), Jordi Puntí (Premi Sant Jordi), Jaume Clotet (Premi Josep Pla), Gerard Quintana, Maria Nicolau, Elisenda Roca, Jair Dominguez, Martí Gironell, Marta Bellvehí i Caterina Karmany.

El tret de sortida serà a les 12h a Casa del Llibre de Rambla de Catalunya amb una foto de família dels deu autors que, posteriorment, s’ubicaran a diferents espais de la llibreria per atendre el públic lector.,


Data: Dimecres 17 d’abril Hora: 12:30 hores
Lloc: Casa del Llibre (Rambla de Catalunya, 37, Eixample, 08007 Barcelona

Anterior

Un libro para ti, un libro para ellos.

Siguiente

El éxito internacional de "El descontento"

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Te puede interesar