23 de juliol, recomanacions del nostre equip de la llibreria de Passeig de Gràcia.

Avui és un dia molt especial, celebra amb nosaltres el Dia del Llibre i de la rosa.

Per fi ha arribat el moment el moment de celebrar el dia que més ens agrada. No et perdis els millors llibres i totes les novetats, perquè tot comença en una llibreria.

Reflexos en un ulll daurat de Carson Maccullers. «Les bases militars son societats molt tancades on encara es pot guardar algún secret, però on no hi ha gaires coses per fer i les relacions amb els altres poden ser asfixiants.  Novel.leta curta i molt ben escrita ideal per llegir a l’estiu quant apreta la calor.»

Lídia de la llibreria de Passeig de Gràcia

Rewind de Juan Tallón. «Una explosió d’un edifici a Lyon. Cinc històries, cinc veus que ens parlen de la possibilitat (o no) de rebobinar i seguir endavant amb la vida. Fem un «rewind» també per recuperar moments, sensacions, pors, històries personals de víctimes, famílies i amics. Sensible, emocionant, et deixa amb aquesta sensació tan actual de si podrem tirar endavant i com després d’un fet tràgic.»

Àurea de la llibreria de Passeig de Gràcia

Cor d’ocell de Mar Benegas. «Jo us recomano la col·lecció Akipoeta d’Akiara Books, dedicada a la poesia. Els llibres són una veritable delicia. En aquest primer títol de la col·lecció  la poeta valenciana Mar Benegas i l’artista portuguesa Rachel Caiano, ens parlen sobre el naixement de la poesia i de l’amor.»

Mònica de la llibreria de Passeig de Gràcia

La desaparición de los rituales de Byung-chunl Han. « Los rituales son en el tiempo lo que una vivienda en el espacio. A partir de esta sugerente idea, Han muestra los cambios que se han producido en la sociedad neoliberal como consecuencia de la eliminación de los rituales en campos como el juego, el sexo o las guerras.»

Jose de la llibreria de Passeig de Gràcia

Los nombres epicenos de Amelie Nothomb. « De nuevo Amélie Nothomb nos introduce en un cóctel molotov con ingredientes epicenos. Una historia de amor, odio familiar y venganza inesperada… irresistiblemente apetecible. »

Anabel de la llibreria de Passeig de Gràcia

El libro de los abrazos de Eduardo Galeano. « Si no coneixes a Galeano és el llibre ideal per començar. Gaelano fa gaudir i aprendre. El llibre es composa de petites lectures d’una pàgina o dues cada una: anècdotes, reflexions, personatges, relats, moments històrics. Un passeig pel món i les seves gents, per llatinoamèrica i els seus records.Tot escrit en una prosa poètica captivadora i acompanyada per les il·lustracions de l’autor. Són coneixements transmesos a través d’una lectura carregada de sentiments profunds. Meravellament i melancolia a parts igual, és un llibre d’història per poetes o poesia per historiadors, contes plens de saviesa i reflexions plenes de bellesa.»

Albert de la llibreria de Passeig de Gràcia

Encuentro con libros de Stefan Zweig. «Apasionada de la forma de escribir de este autor, este volumen recoge reseñas, prólogos, observaciones a los libros de otros autores. Es una declaración de amor a la palabra escrita, una pasión que contagia con cada frase. Una joya de libro. «En esos raros momentos de reflexión lo miramos con respeto y somos conscientes de la magia que insufla a nuestra alma, de la fuerza que proyecta sobre nuestra vida, de la importancia que hoy, tiene el libro, hasta el punto de no poder imaginar nuestro mundo sin el milagro de su existencia»»

Txell de la llibreria de Passeig de Gràcia

Dia del llibre i de la rosa 2020, #TotComençaEnUnaLibreria, t’esperem en les nostres llibreries!

Gràcies per llegir.

Casa del Llibre

Anterior

Lecturas infantiles para este verano.

Siguiente

Recomanacions llibres per el Dia del Llibre i la Rosa (2/2).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Te puede interesar