La Setmana del Llibre en Català és la festa de la cultura i la llengua catalana escrita.

La Setmana del Llibre en Català és un espai que aplega autors, editors, llibreters… però sobretot lectors que, gaudint d’un marc incomparable com és la Plaça de la Catedral de Barcelona, poden passejar i compartir lectures en públic, debats literaris, taules rodones, presentacions, descobrir noves publicacions…

Al llarg de tota la Plaça de la Catedral es distribueixen les casetes que representen les editorials i llibreries més destacades del sector editorial en català, entre elles està Casa del Llibre. Per tal que hi hagi major diversitat i tothom hi pugui participar a La Setmana, totes les llibreries representen només alguns segells editorials, que en el nostre cas són Empúries, Pòrtic, Edicions62, FanBooks i Kairós.

Així doncs, disposarem de totes les novetats i els títols de fons més destacats d’aquestes editorials i també d’altres títols esperadíssims com la darrera novel·la de Xavier Bosch, Les paraules que tu entendràs, El pintor d’ànimes de Ildefonso Falcones i l’última entrega de la Saga Millennium, La noia que va viure dues vegades.

La qualitat literària hi serà present! No us podeu perdre la novel·la de Marlon James, guanyador del prestigiós Man Booker Prize, que revolucionarà la narrativa èpica i fantàstica amb Lleopard negre, llop vermell. Si us ve de gust quelcom més divertit i irreverent, podeu gaudir de l’última novel·la d’Adrià Pujol, Míster Folch, la primera novel·la sobre la postguerra civil a Catalunya que no parla ni de postguerra ni de Catalunya. Són una delícia els relats seleccionats del programa radiofònic de RAC1 reunits a Les paraules inútils de Marc Artigau i un gran descobriment llegir el potent assaig feminista de Najat El Hachmi, Sempre han parlat per nosaltres. De l’editorial Kairós destaquem Els educadors feliços canvien el món, una guia per cultivar la plena consciència en l’educació avui en dia i un àlbum il·lustrat molt valent per conscienciar als més petits del seu propi poder, Soc una princesa guerrera.

En definitiva, La Setmana del Llibre en Català és la celebració de les lletres catalanes i hi esteu tots convidats del 6 al 15 de setembre. Us hi esperem!!

Consulta aquí totes les nostres ofertes per a la Setmana del Llibre en Català.

Carles Cobaleda, llibreter de Passeig de Gràcia

Vanesa Roca, compradora de llibre en català

Anterior

Agenda cultural septiembre - Casa del Libro Maestro Victoria

Siguiente

98 aniversario de Carmen Laforet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Te puede interesar