Nota per als pares.

Enguany tornem a participar en la campanya Fas 6 anys. Tria un llibre, impulsada per la Generalitat de Catalunya. Si el vostre peque ha fet 6 anys aquest 2020, i ja heu rebut a casa el cupó, el podreu bescanviar a les nostres llibreries de Catalunya (d’entre moltes altres que hi participen en aquesta iniciativa cultural) entre el 15 d’octubre i el 30 de novembre.

Aquesta és una de les campanyes que més il·lusió ens fa! Sempre és un plaer parlar amb els petits lectors sobre els seus gustos i interessos i mostra’ls-hi tots els racons de la secció d’infantil de les nostres llibreries.

A més, les companyes que s’encarreguen d’aquests espais de diversió, aventures, fantasia i aprenentatge, guiaran als vostres fills en el viatge per trobar els llibres que els enamorin (i també a vosaltres) i els acompanyin en el seu creixement.

Les nostres prestatgeries amaguen preciosos àlbums il·lustrats, que considerem petites joies que il·luminaran les vostres biblioteques, llibres de coneixement i referència amb els quals aprendre de forma divertida des de la història de l’univers fins a les característiques de totes les bestioles més minúscules que poblen el nostre jardí, còmics, contes, … hi ha un munt de possibilitats a triar.

Aquí us deixem unes recomanacions que esperem que us agradin!.

El Fèlix i la calcita d’Artur Laperla

Laperla és seguretat d’històries enginyoses i divertidíssimes. Els seus còmics són una bona manera d’iniciar als vostres fills en la lectura.

En aquest, en Fèlix descobreix, dins del seu bagul de les joguines, una porta secreta al País dels trols. Però no us penseu que són trols dels que fan por i mengen gnoms! Són alegres, cantaires, golafres (els encanta menjar pedres), caparruts… i… d’acord, de vegades tenen mal geni i els hi cau el moc!

L’abella de la mel de Kirsten Hall

A través de les precioses il·lustracions d’Isabelle Arsenault podrem descobrir la important tasca que fan les abelles de primavera a primavera i endisar-nos al cor del seu rusc.

M’agrada tenir 6 anys i fer un món millor de Vivim del cuentu

Un dels títols que les editorials treuen especialment per a l’ocasió de la campanya i que no té cap desperdici.

Els companys de Vivim del cuentu ens fan veure que tots podem aportar el nostre granet de sorra per fer un món millor i més sostenible. Si acabes de fer 6 anys, hi ha un munt de coses que pots aportar. Prenem exemple del protagonista d’aquest conte!

I recordeu que si feu al vostre fill/a Soci/a Leo, gaudireu de descomptes en les vostres compres, i un munt d’avantatges

Sempre hi ha un llibre ideal per al vostre petit lector, trobeu-lo a les nostres llibreries!!!!

Casa del Llibre


Vuelve la campaña FAS 6 ANYS. TRIA UN LLIBRE

Nota para los padres.
Este año volvemos a participar en la campaña Fas 6 anys. Tria un llibre, impulsada por la Generalitat de Cataluña. Si vuestro peque ha cumplido 6 años este 2020, y ya habéis recibido en casa el cupón, lo podréis intercambiar a nuestras librerías de Cataluña (de entre otras muchas que participan en esta iniciativa cultural) entre el 15 de octubre y el 30 de noviembre.
Ésta es una de las campañas que más ilusión nos hace. Siempre es un placer hablar con los pequeños lectores sobre sus gustos e intereses y mostrarles todos los rincones de la sección infantil de nuestras librerías.
Además, las compañeras que se encargan de estos espacios de diversión, aventuras, fantasía y aprendizaje, guiarán a vuestros hijos en el viaje para encontrar los libros que les enamoren (y también en vosotros) y les acompañen en su crecimiento.
Nuestras estanterías esconden preciosos álbumes ilustrados, que consideramos pequeñas joyas que iluminarán vuestras bibliotecas, libros de conocimiento y referencia, con los cuales aprender de forma divertida desde la historia del universo hasta las características de todos los bichos más minúsculos que pueblan nuestro jardín, cómics, cuentos, … hay un montón de posibilidades a escoger.
Aquí os dejamos unas recomendaciones que esperamos que os gusten!.

Y recordad que si hacéis a vuestro hijo/a Socio/a Leo, disfrutaréis de descuentos en vuestras compras, y un montón de ventajas.
Siempre hay un libro ideal para vuestro pequeño lector ¡Encontradlo en nuestras librerías!

Casa del Libro

Anterior

Premio Planeta 2020. Vive grandes historias.

Siguiente

Manga Barcelona Limited Edition

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Te puede interesar